Din indkøbskurv

Total: 0,00 DKK

Hættetrøjer

(218 produkter)

/ 90 / Alle

(218 produkter)

/ 90 / Alle
Vi har modtaget din besked, mange tak!
Der skete en fejl, beklager. Prøv igen senere.

Køb hættetrøjer til sport og fritid

Hættetrøjer har altid været et hit både til sport og afslapning. Du er altid garanteret høj komfort og god pasform, når du stikker en hættetrøje over hovedet og hænderne i den klassiske kængurulomme på fronten af hættetrøjen.
I kategorien Hættetrøjer finder du et stort udvalg af hættetrøjer til børn og voksne fra kendte sportsmærker til alverdens aktiviteter. Lad dig inspirere af de mange modeller, og find frem til de hættetrøjer, der passer dig eller din familie bedst til hverdag og fritid.

 

Sporty og afslappet i look og komfort

Hættetrøjer er på en og samme tid sporty og afslappet af udseende. Det samme gælder komforten, som både er behagelig, når der er dømt sofahygge, og når der er heftig aktivitet i haven eller sportshallen.

 

Kombinationen af sports- og afslapningskomforten gør hættetrøjer nærmest uundværlige i danskernes klædeskab, og især børn har stor glæde af hættetrøjer i hverdagen. Til skolebrug er hættetrøjer ideelle, fordi de er lune, komfortable og samtidig yderst mobile til aktiviteter ude og inde i frikvartererne. De mange farver og designs, hættetrøjer kommer i, gør det nemt at finde et udvalg af modeller til familiens yngste og også modeller, som voksne synes er smarte.

 

Klassiske hættetrøjer hitter

Det sporty look er tidløst og altid en vinder, når du skal vælge tøjstil. Hertil hører hættetrøjer, som aldrig går af mode. De klassiske hættetrøjer går du aldrig fejl af, når du skal finde noget trendy, sporty og behageligt at tage på. Detaljerne, der karakteriserer en hættetrøje, er som regel:

  • Hætten - naturligvis
  • En stor kængurulomme på fronten
  • Logo tryk
  • Tætsluttende pasform

Hættetrøjer er altid fremstillet af et ekstremt blødt og behageligt materiale, der både giver dig varmen og samtidig leder den overskydende varme ud gennem stoffet. Der findes mere eller mindre sportslige hættetrøjer. Mange af de kendte sportsmærker, Sportigan forhandler, udvikler innovative hættetrøjer, der giver dig de bedste forhold til at dyrke din sport, og der findes efterhånden en del hættetrøjer, som er specialdesignet til at følge overkroppens bevægelser under eksempelvis løb.

 

Er du i tvivl om, hvilken hættetrøje du skal vælge til dig selv og til familien, så er vi altid klar til at guide dig. Du er velkommen til at ringe til kundeservice, når du har spørgsmål til hættetrøjer og alle andre produkter på webshoppen. Har du mere lyst til at komme ud i en af vores landsdækkende butikker, er du også meget velkommen. Her kan du prøve et udvalg af hættetrøjer, og spørge sælgerne til råds.