Din indkøbskurv

Total: 0,00 DKK

Spilletrøjer

(101 produkter)

/ 90 / Alle

(101 produkter)

/ 90 / Alle
Vi har modtaget din besked, mange tak!
Der skete en fejl, beklager. Prøv igen senere.

Spilletrøjer til ethvert behov

En spilletrøje er mange ting. Men en af de vigtigste af disse er, at den skal passe til DIG. Du skal have den på, hver eneste gang du skal til træning. Derfor er det vigtigt, at designet og pasformen sidder lige i skabet. Vælg derfor en spilletrøje som sidder behageligt på kroppen, og som hverken generer dine bevægelser eller irriterer dit øje. Når du er i din komfortzone, kan du yde dit maksimale, og her er den rigtige spilletrøje altafgørende.

 

Når du vælger en spilletrøje, skal du have fokus på komfort

Verdens bedste spilletrøje er den, du ikke aner du har på. Den må hverken hæmme dine moves eller vække ubehag. Din krop skal have lov til at svede, og den funktionelle spilletrøje leder derfor sveden væk fra denne. Vælg derfor en spilletrøje i let, blødt og åndbart polyester, der er med til at øge komforten. Har den ekstra ventilerende meshpaneler, er dette endnu et plus og en indikation af, at du har fat i en kvalitets spilletrøje.

 

En spilletrøje kan både have korte og lange ærmer

Pasformen for din næste spilletrøje skal være perfekt. Langt de fleste foretrækker, at spille i en spilletrøje med et løst fit, så de ugeneret kan vende og drejer sig uden at føle, at deres mobilitet bliver begrænset. Den må med andre ord, hverken være for lille eller for stor, så du enten ikke kan bevæge dig, eller sejler rundt i den.

 

En spilletrøje kan dog godt være produceret med lange ærmer, så den kan bruges i andre perioder end de kortærmede, som oftest bliver anvendt i løbet af sommerhalvåret. En langærmet spilletrøje kan anvendes i overgangsperioderne, eller som inderste lag under for eksempel en træningstrøje, hvor effekten er sammenlignelig med skiundertøj.

 

Med den rigtige spilletrøje, kan verden bare komme an

Uanset om du er til ensfarvede eller spraglede spilletrøjer; om de skal have korte eller lange ærmer; eller du er fløjtenes ligeglad med dette, så har sportigan.dk et bredt og fremragende udvalg. Gå ikke ned på funktionalitet eller stil. Vælg den perfekte spilletrøje til dig, som matcher dine individuelle krav, og indtag banen som den næste fodboldkonge. På sportigan.dk finder du spilletrøjer til alle og ethvert behov.